CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Saturday, 19 January 2013

Colour blocking

Assalamualaikum..

Phews~ My 2nd entry in 2013. Colour blocking fashion? Most of you know well bout colour blocking I guess..Sangat trendy skang..Im the one who loves this trend! Mix n match with striking colour and no matter what colour is, if aku rase kaler ni sangat sesuai..aku akan pakai. Color yang aku gilakan skang adalah electric blue and yellow mustard. So far, aku dah kumpul kan jeans colour pink, electric blue, greenish blue and red.

Tapi nak pakai colour jenis camni, ade some of people will try to learn bout colour scheme and tips. Okay.aku penah tengok tips die, tapi rase nye ikut ape yang kite rasa sesuai, ape kite rase cantik, and rase confident bile pakai.

Ade orang tak suke ngan trend camni..sebab 'mencapap' atau specific sikit nampak meriah n orang sekeliling akan pandang kite. Aku sangat tak kisah ape pandangan orang, so kalo orang yang pemalu kebanyakan nye memang jrang cuba fashion cmni.

Lagi satu fashion peplum yang orang dok gile2 kan skang. Dan aku salah sorng nye yang memang gile kan peplum. Sanggup cari butik yang jual baju peplum cantik dan shopping macam orang tak ingat dunia. Itu la kelemahan aku, easily tempting nak beli, beli, beli even aku dah tau perangai aku nie akan wat aku papa kedana di akhir bulan. Oh~~ T_T

For those yang jenis berjimat, jangan la tiru perangai macam gua nie. :P












Bye..

2 comments:

SimplySeoul said...

yes colour blocking is so so on nowadays. it used to be pop up colour. one neon handbag or striking handbag. now people mix everything.

Siti Nuradzmeen said...

I shud have striking handbag as one of my collection perhaps. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...