CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Friday, 20 July 2012

Salam Ramadhan 2012

Salam,

Sabtu nie dah puasa la~ owh! Raya semakin tiba :P Ehm2.. Rse2 nye dapat lagi ke tak duit raya tahun nie? Woi2..puasa tak start lagi. tak yah nak berangan nak raya sangat! :P

Selamat berpuasa kepada umat Islam..semoga bulan Ramadhan nie memberi lembaran baru untuk diri ke arah kebaikan. InsyaALLAH :)

Harap sikap suka mengutuk, mengumpat tuh sume harap di jauh kan la yea. Bukan nasihat untuk orang lain, tapi untuk diri sendiri gak. Kadang2 tuh terfikir gak, certain orang nie bising orang kutuk diri die, tapi tak sedar kau pun sama dok mengutuk sesama insan gak. What goes around, comes around okay. itu sume 'karma'. If u dont want people judge u, so dont ever do to others. simple huh? 'Aib' kita sendiri terbuka kita tak sedar yang kita sibuk mengendap 'aib' orang. Itu la 'orang kita'. Hope Ramadhan nie memberi sinar kebahagiaan, kemaafan dan kegembiraan untuk sesebuah hubungan. Jangan tau menunggu perubahan orang lain tapi diri sendiri tak pernah berubah, malah semakin worst. So fikir2 kan la yea :)

All of a sudden, i miss a lot my old friends. We went through together for a long time, lots of precious moments we shared, and spent together before. Hope  that we can spending time together like we used to :)


With my bestie nyssa :)

Psst~~ bye guys. selamat berpuasa :)

Wednesday, 11 July 2012

Ohh my lappy :(

Salam,

Got many feelings right now *sedih+geram* when my brother told me yang laptop I rosak n langsung tak boleh on lagi.Damn! This is my second lappy u know, Gosh~ tak kan nak beli lagi. Tension la camni. :(

Few days ago baru terminate celcom broadband, malas nak gune broadband yang super lembap tahan gaban n plan nak ambil unifi la pasni. Sekali lappy wat hal, hancus plan aku! =.=''

Iskh~ kenapa la barang electronic kepunyaan aku mesti rosak! Handphone,camera..now laptop plak kan. Jangan Sony Arc S aku rosak pasni dah. Usia die pun baru beberapa bulan je ni. Phewss~

Bila pikir balik, sayang giler kot ngan lappy tuh. Even dah 3 tahun pakai tapi banyak berjasa dalam menyiapkan thesis project. Bila dah rosak baru nak kenang jasa kan, klo masih elok lagi bukan nak jaga baik2. Kalo lappy tuh boleh bercakap mesti die akan mengadu kesakitan akibat dihentam tangan gergasi aku nie. HAHA :P

Now I'm searching latest version laptop kat market. Any suggestion guys? Hu~ Kan best if pakai brand Vaio pasni! Stop berangan eh meen..bukan ade duit pun kau tuh! kang tak pasal2 suruh abah beli untuk ko nanti. My bad :(

Haishh~ nasib2! (mengeluh tak habis2)

Model yang melekat di hati..



Vaio E-series. Anyone wanna buy me one? :P



Malas pk..makan lagi bagus.


Psst~ bye guys, just wanna share my feeling here. Pasni tak dapat la layan cite korea kat laptop. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...