CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Wednesday, 11 July 2012

Ohh my lappy :(

Salam,

Got many feelings right now *sedih+geram* when my brother told me yang laptop I rosak n langsung tak boleh on lagi.Damn! This is my second lappy u know, Gosh~ tak kan nak beli lagi. Tension la camni. :(

Few days ago baru terminate celcom broadband, malas nak gune broadband yang super lembap tahan gaban n plan nak ambil unifi la pasni. Sekali lappy wat hal, hancus plan aku! =.=''

Iskh~ kenapa la barang electronic kepunyaan aku mesti rosak! Handphone,camera..now laptop plak kan. Jangan Sony Arc S aku rosak pasni dah. Usia die pun baru beberapa bulan je ni. Phewss~

Bila pikir balik, sayang giler kot ngan lappy tuh. Even dah 3 tahun pakai tapi banyak berjasa dalam menyiapkan thesis project. Bila dah rosak baru nak kenang jasa kan, klo masih elok lagi bukan nak jaga baik2. Kalo lappy tuh boleh bercakap mesti die akan mengadu kesakitan akibat dihentam tangan gergasi aku nie. HAHA :P

Now I'm searching latest version laptop kat market. Any suggestion guys? Hu~ Kan best if pakai brand Vaio pasni! Stop berangan eh meen..bukan ade duit pun kau tuh! kang tak pasal2 suruh abah beli untuk ko nanti. My bad :(

Haishh~ nasib2! (mengeluh tak habis2)

Model yang melekat di hati..



Vaio E-series. Anyone wanna buy me one? :P



Malas pk..makan lagi bagus.


Psst~ bye guys, just wanna share my feeling here. Pasni tak dapat la layan cite korea kat laptop. :(

2 comments:

annice aziz said...

kite guna lappy sony vaio e series tapi tak de la best sgt mcm other lappy jugak la. just design je nmpk cntek ..

Siti Nuradzmeen said...

haha..that what really i am..looking of design instead function itself. d pink one is one of my fav~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...