CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Tuesday, 19 June 2012

THE NEW ME!!

Salam

Yehuuuu..im back peeps. Excited giler setelah sekian kurun tak update blog. 5 bulan ok. Banyak sangat benda yang berlaku dalam jangka msa tuh kan. Even akaun nuffnang pon x b'check, ntah bpe sen gak nye.HAHA!

This is new me.currently working in management for Orchid Bistro Sdn. Bhd. as support operation executive. Phews~ kira skang dah leh merasa pegang duit sendiri la kan. Bila end of month mesti excited cos nak dapat gaji, n time tuh mula la usha kan nak shopping ape. Tengah bulan nanti tengok la mula la wat muka berkerut cam cekodok kan sebab duit dah tinggal sikit. LOL. Hidup orang boros memang camni..lalala~

Now am staying at Kota Damansara n paling best dapat housemates yang rajin masak. Hewhewhew! Gemok la ko camni Meen! I masak gak okay.Jangan pandang sinis la kan. :P

I start kerja pon time bulan 3 hari tuh. Starting with customer service executive Celcom in 1 month ++. Best kerja situ cos kwn2 ramai n sangat friendly. Greatly thing is we were working as teamwork and ramai peminat kat sana. HAHA!Gatal mode!:P   Then i got offered from Quantum Supplies Sdn Bhd. as food technologist which related to my field course. Merupakan kilang chocolate bumiputra, kebanyakan choc lebih kepada export ke overseas. That why choc kat situ yummilicious. Tiap2 hari makan choc, sampai naik muak, choc cadbaury memang x pandang dah time tuh.LOL :P

Bila dah ada sikap tamak tuh, mula la pantang dapat offer lain n salary yang lagi tinggi, tukar ke tempat lain kan walaupun kat sana hari2 dapat choc free. HAHA!

Even baru seminggu kerja kat sini, oklah la, my job is more towards to HALAL implementation. Kira macam halal exec la. Kena call suppliers la untuk dapatkan halal certificate dari ramuan yang mereka supplied kat restaurant. Yang paling penting i enjoy travel to outlet, yela kan..orang jenis suka berjalan cam i nie.. memang tak suka la kan asik terperap je kat office. Hihi. Tapi kan environment office kat sini buhsan la u'olls.. workaholic tol..wat hal masing2. Yang paling tak leh blah terus jadi pendiam kat sini. Bayangkan orang banyak mulut cam aku nie leh jadi pendiam.Ajaib kot! Huh!=.=''
Hope leh bertahan lama la kan kerja kat sini..~phewss~ penat kot asik tkr2 kerja jer. :(


This is new me :)


camwhoring everywhere. Hehe




Taken at Genting



At Cheras. Housemate tunang n i jadi mak andam die. For part time boleh la,Sapa nak tunang leh book i ok :P


Psst~ Ok guys. I nak sambung wat kerja. HAHA. kerja i dah siap okay. Tue yang leh update blog kat office kan. :D

Bye!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...