CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Wednesday, 20 June 2012

My thesis published on google :)

Salam..

Hye peeps..Terasa bangga sekejap bila thesis yang kita wat susah payah during final year project ade di published kan kat google. The title of my thesis is 'COMPARATIVE STUDY OF PUMPKIN AND CARROT ON BREAD'.

Camne leh tau eh? Kat office kan..bosan2 camni saje la kan mengatal taip nama sendiri kat google. Ape lagi, tengok2 ade tajuk thesis i kua. Tapi tak la penuh kan 1 buku siap ngan result n discussion kan..Memang nak kena hempuk la kan, cos mane tau de orang leh copy paste jer result i sume.Walaupun de gak few results yang i tengok reference from other Universities. Hewhewhew :P


Ni plak second link.


Tak tau la cmne nak copy paste dari PDF format terus nampak pic bila tengok kat blog. So i cume leh bagi link jela. (Buta IT sangat) LOL.

Kalo nak rewind la pengalaman wat FYP ni.Owh..Sangat la penat. Bayangkan sampai mouse pad lappy i sampai rosak sebab gigih sangat nak siapkan thesis n prepare untuk presentation bagai..HAHA! Senyum sorang2 bila ingat balik susah payah time study dulu. Best tau. Bila dah kerja nie, kita akan merindui saat2 time kat U dulu. Nakal, selalu datang lambat,skip class, meniru time test n quiz n mcm2 lagi la. Huahua. Budus~ Teruk giler perangai ko meen!

Special thanks to my supervisor Dr Cheow Chong Seng yang teramat sporting. Supervisor yang sangat selumber n yang paling penting x cerewet langsung compared to other lecturers. Walaupun tak dapat anugerah thesis terbaik pon. At least dapat A pun dah good enough. (Bangga sekejap sambil hidung kembang) :D

Ok bye guys..For those yang bertungkus lumus in final sem skang. Just nak wish wat yang terbaik utk FYP anda ok.:)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...