CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Tuesday, 14 August 2012

Don't chase boys!

Salam Ramadhan guys..

STOP CHASING BOYS!! Seem like a bad warning to girls..yes! Frankly is..It was! I wonder why girls nowadays like "perigi mencari timba'. Get on peeps, don't ever easily push the button for someone that you had been smitten with, and absolutely he's a way of intriguing guy to dream off..does he?

When really into someone, don't display too much in-your-face flirting by looking at him in triangular pattern to sizing him up.Quite embarrassed peeps once he catched u up when u are staring at him.Somehow being stuck up attitude must have for certain situation, give off less subtle signals is more than enough. You have to :)

For me, I wanna guy who loves me, accept me as who I am. Be who you are, just perfect. When a guy attracted to you, fall so madly in love with you, trust me! He's d one who is going to chase you. The only thing have to do is BE PATIENT :)

Not pretty enough as all other girls is not kinda reason for you to chase boys. Beauty is not defined by outward appearance but deeply inside in your heart. Say NO to SELF ESTEEM :)

Don't ever nudging yourself or make inconsequential contact to people you smitten with physically like plucking loose thread at his sleeve, self touching in order to give off d hint to woo you! =.=''

Be who you are, looking for truly relationship, and focus on being happy with yourself. Thankful what you already have, that perfectly well though :)

psst~~ All bout my opinion and perception. No offences to others, For me..girls must defend their honor by avoid for being  'terhegeh2 n tergedik2' one. :)

Bye



Thursday, 9 August 2012

SPA interview

Salam guys..

Tomorrow am gonna attend for SPA interview, n absolutely am scared to death! I been having many thoughts n feeling what going on tomorrow. Of course soooo many candidates will be interviewed n not sure I akan dapat or tak! I dont put any hope, cos soon bila I tau result, I akan kecewa n at that time i'll blame myself.

Post untuk interview esok as Pegawai teknologi makanan which related ngan my field course. My passion untuk kerja dalam sektor kerajaan sangat kuat. Tak tau knp, maybe I look for stability and kejaminan hidup.haha :P

Wish me luck :) Only hope im doing very well. (Now memorizing nama2 menteri :P )

Bye~
With my sis. No idea why i put this pic.LOL

Friday, 20 July 2012

Salam Ramadhan 2012

Salam,

Sabtu nie dah puasa la~ owh! Raya semakin tiba :P Ehm2.. Rse2 nye dapat lagi ke tak duit raya tahun nie? Woi2..puasa tak start lagi. tak yah nak berangan nak raya sangat! :P

Selamat berpuasa kepada umat Islam..semoga bulan Ramadhan nie memberi lembaran baru untuk diri ke arah kebaikan. InsyaALLAH :)

Harap sikap suka mengutuk, mengumpat tuh sume harap di jauh kan la yea. Bukan nasihat untuk orang lain, tapi untuk diri sendiri gak. Kadang2 tuh terfikir gak, certain orang nie bising orang kutuk diri die, tapi tak sedar kau pun sama dok mengutuk sesama insan gak. What goes around, comes around okay. itu sume 'karma'. If u dont want people judge u, so dont ever do to others. simple huh? 'Aib' kita sendiri terbuka kita tak sedar yang kita sibuk mengendap 'aib' orang. Itu la 'orang kita'. Hope Ramadhan nie memberi sinar kebahagiaan, kemaafan dan kegembiraan untuk sesebuah hubungan. Jangan tau menunggu perubahan orang lain tapi diri sendiri tak pernah berubah, malah semakin worst. So fikir2 kan la yea :)

All of a sudden, i miss a lot my old friends. We went through together for a long time, lots of precious moments we shared, and spent together before. Hope  that we can spending time together like we used to :)


With my bestie nyssa :)

Psst~~ bye guys. selamat berpuasa :)

Wednesday, 11 July 2012

Ohh my lappy :(

Salam,

Got many feelings right now *sedih+geram* when my brother told me yang laptop I rosak n langsung tak boleh on lagi.Damn! This is my second lappy u know, Gosh~ tak kan nak beli lagi. Tension la camni. :(

Few days ago baru terminate celcom broadband, malas nak gune broadband yang super lembap tahan gaban n plan nak ambil unifi la pasni. Sekali lappy wat hal, hancus plan aku! =.=''

Iskh~ kenapa la barang electronic kepunyaan aku mesti rosak! Handphone,camera..now laptop plak kan. Jangan Sony Arc S aku rosak pasni dah. Usia die pun baru beberapa bulan je ni. Phewss~

Bila pikir balik, sayang giler kot ngan lappy tuh. Even dah 3 tahun pakai tapi banyak berjasa dalam menyiapkan thesis project. Bila dah rosak baru nak kenang jasa kan, klo masih elok lagi bukan nak jaga baik2. Kalo lappy tuh boleh bercakap mesti die akan mengadu kesakitan akibat dihentam tangan gergasi aku nie. HAHA :P

Now I'm searching latest version laptop kat market. Any suggestion guys? Hu~ Kan best if pakai brand Vaio pasni! Stop berangan eh meen..bukan ade duit pun kau tuh! kang tak pasal2 suruh abah beli untuk ko nanti. My bad :(

Haishh~ nasib2! (mengeluh tak habis2)

Model yang melekat di hati..



Vaio E-series. Anyone wanna buy me one? :P



Malas pk..makan lagi bagus.


Psst~ bye guys, just wanna share my feeling here. Pasni tak dapat la layan cite korea kat laptop. :(

Friday, 29 June 2012

Heart #2

Cliche words "I'm sorry" but deeply meaning to me. Apologizing makes the world a nicer place. No matter how much two people love each other, doesn't mean apology isn't ever needed right? I know well guys, if you love someone effing much,how bad he/she hurt you, you may say "no matter how badly he/she is..I still do love him/her and do always apologized her/his offences eventhough he/she cheats on me all the time''. Oh no! I'm trapped! I have been on this situation. Sometimes my heart whispering " U deserve better''.
I want to move on but I just can't cos I'm still in love with him and I can't believe that after all what he did to me ...I still want him back. I know where I stand and pretty sure the decision I made. :) 

Monday, 25 June 2012

Heart #1

Sometimes I keep wondering what people may judge about me. Tapi sampai bila kita nak hidup berkiblatkan pandangan orang. I try to smile peeps but I feel worse somehow like something is dying inside of me. I'm just cant deal with it anymore. I have few close bestfriends,but I am not d one who barring my soul to talk to em'. For me,it's too personal to share about n sedikit sebanyak akan mengaibkan peribadi seseorang. The only way is try to be strong and patient. :)

 

#Semoga ada sinar mentari untuk aku keesokan harinya.

Friday, 22 June 2012

Further my Masters Degree maybe

Salam..

Apparently,I keep thinking to further my master but yet no conclusion has been made. It was 3rd time if not mistaken UiTM offering of pursuing masters degree in science (by research). Besides me, some of my X-classmates aso got the offer. DANG! Dulu wat FYP pun asik merungut start dari proposal sampai ke thesis. Skang kau nak sambung plak meen! Mampu? Hewhewhew! =.=''

Some questions were running in ma mind :

The purpose of obtaining master degree?
Am I tough or even strong enough facing harder problems ahead ?
What kind of job related to me if i had a nice scroll of master? :P
I need 2 years peeps to finish all of it and can u imagine at that time am 26 years old. (quite old already) :(

Thing is,I could't adapt with working environment, for me such a bored surround perhaps cos i have to face routine in everyday from 9am-5pm. Lil bit awkward for me have to stay longer if i have to finish work given. As a support operation executive i need to sacrifice my time even my holidays if company need me n compulsory to do so cos i was categorize in executive level. So it a must! Owh! What a messy world! Do hate commitment. Freedom for me was during my studies at UiTM, the moments stick out most vividly in ma mind. :D

The other problem is my dad keep asking me when am going to further master..Dang! He wants me to be a lecturer n often remind me education is the only high paying job and more leisure time. LOL. I know right! He might think i haven't had virtually no real leisure time to myself. HAHA!

Perhaps i have to think deeply pro n contra in making a tough choice. All bout my life am so worried if did make a wrong decision in future. Gosh~ letting go this feeling away. Tak nak pk..t tak leh enjoy. Hee.




Okay guys.. Thanks for reading. I just wanna share my feeling and dilemma! Continuing my work..Bye~

Wednesday, 20 June 2012

My thesis published on google :)

Salam..

Hye peeps..Terasa bangga sekejap bila thesis yang kita wat susah payah during final year project ade di published kan kat google. The title of my thesis is 'COMPARATIVE STUDY OF PUMPKIN AND CARROT ON BREAD'.

Camne leh tau eh? Kat office kan..bosan2 camni saje la kan mengatal taip nama sendiri kat google. Ape lagi, tengok2 ade tajuk thesis i kua. Tapi tak la penuh kan 1 buku siap ngan result n discussion kan..Memang nak kena hempuk la kan, cos mane tau de orang leh copy paste jer result i sume.Walaupun de gak few results yang i tengok reference from other Universities. Hewhewhew :P


Ni plak second link.


Tak tau la cmne nak copy paste dari PDF format terus nampak pic bila tengok kat blog. So i cume leh bagi link jela. (Buta IT sangat) LOL.

Kalo nak rewind la pengalaman wat FYP ni.Owh..Sangat la penat. Bayangkan sampai mouse pad lappy i sampai rosak sebab gigih sangat nak siapkan thesis n prepare untuk presentation bagai..HAHA! Senyum sorang2 bila ingat balik susah payah time study dulu. Best tau. Bila dah kerja nie, kita akan merindui saat2 time kat U dulu. Nakal, selalu datang lambat,skip class, meniru time test n quiz n mcm2 lagi la. Huahua. Budus~ Teruk giler perangai ko meen!

Special thanks to my supervisor Dr Cheow Chong Seng yang teramat sporting. Supervisor yang sangat selumber n yang paling penting x cerewet langsung compared to other lecturers. Walaupun tak dapat anugerah thesis terbaik pon. At least dapat A pun dah good enough. (Bangga sekejap sambil hidung kembang) :D

Ok bye guys..For those yang bertungkus lumus in final sem skang. Just nak wish wat yang terbaik utk FYP anda ok.:)


Tuesday, 19 June 2012

THE NEW ME!!

Salam

Yehuuuu..im back peeps. Excited giler setelah sekian kurun tak update blog. 5 bulan ok. Banyak sangat benda yang berlaku dalam jangka msa tuh kan. Even akaun nuffnang pon x b'check, ntah bpe sen gak nye.HAHA!

This is new me.currently working in management for Orchid Bistro Sdn. Bhd. as support operation executive. Phews~ kira skang dah leh merasa pegang duit sendiri la kan. Bila end of month mesti excited cos nak dapat gaji, n time tuh mula la usha kan nak shopping ape. Tengah bulan nanti tengok la mula la wat muka berkerut cam cekodok kan sebab duit dah tinggal sikit. LOL. Hidup orang boros memang camni..lalala~

Now am staying at Kota Damansara n paling best dapat housemates yang rajin masak. Hewhewhew! Gemok la ko camni Meen! I masak gak okay.Jangan pandang sinis la kan. :P

I start kerja pon time bulan 3 hari tuh. Starting with customer service executive Celcom in 1 month ++. Best kerja situ cos kwn2 ramai n sangat friendly. Greatly thing is we were working as teamwork and ramai peminat kat sana. HAHA!Gatal mode!:P   Then i got offered from Quantum Supplies Sdn Bhd. as food technologist which related to my field course. Merupakan kilang chocolate bumiputra, kebanyakan choc lebih kepada export ke overseas. That why choc kat situ yummilicious. Tiap2 hari makan choc, sampai naik muak, choc cadbaury memang x pandang dah time tuh.LOL :P

Bila dah ada sikap tamak tuh, mula la pantang dapat offer lain n salary yang lagi tinggi, tukar ke tempat lain kan walaupun kat sana hari2 dapat choc free. HAHA!

Even baru seminggu kerja kat sini, oklah la, my job is more towards to HALAL implementation. Kira macam halal exec la. Kena call suppliers la untuk dapatkan halal certificate dari ramuan yang mereka supplied kat restaurant. Yang paling penting i enjoy travel to outlet, yela kan..orang jenis suka berjalan cam i nie.. memang tak suka la kan asik terperap je kat office. Hihi. Tapi kan environment office kat sini buhsan la u'olls.. workaholic tol..wat hal masing2. Yang paling tak leh blah terus jadi pendiam kat sini. Bayangkan orang banyak mulut cam aku nie leh jadi pendiam.Ajaib kot! Huh!=.=''
Hope leh bertahan lama la kan kerja kat sini..~phewss~ penat kot asik tkr2 kerja jer. :(


This is new me :)


camwhoring everywhere. Hehe




Taken at Genting



At Cheras. Housemate tunang n i jadi mak andam die. For part time boleh la,Sapa nak tunang leh book i ok :P


Psst~ Ok guys. I nak sambung wat kerja. HAHA. kerja i dah siap okay. Tue yang leh update blog kat office kan. :D

Bye!

Wednesday, 25 January 2012

Celebratin' Chinese New Year ^_^

Assalamualaikum peeps,

Hye guys.. Semalam my family and I went to my popo (grandma) house at Taman Sri Gombak for celebrating Gong Xi Fa Cai. Even da raya ke 2 but still got angpow and limau! Hehe :)

Don't get surprised guys. I am a mixed of Chinese and Malay whereby my mum is a chinese. So compulsory for us to visit and celebrate this festival with our mum's family. How lucky am I born in mixed family and celebrate more than 1 festival in a year..Hehe :P. FYI guys...My popo already 82 years old and she's still basically healthy. Even we are muslim, they do respect us, as example we can't eat their compusory dish which called 'yi sang' together with them, so that what they gonna serve for us are pizza hut, and KFC. Haha! Memang pulun habis la kan! :P


So 1 Malaysia mae. Even though we have a different religions, but we still respect each other without racism.


Here the moments :)
Otw back home..


Angpau from popo and uncle :)


Psst ~~ I have interview on next monday. So excited plus nervous at same time..Haha! Orait guys.. Hepy Chinese New Year :)

Saturday, 21 January 2012

Goodbye Friends :(

Assalamualaikum guys..

Hye...I'm back, it's been a while I didn't post new entry since my last post on 31/12. Feiuww~ I just finished my last exam yesterday. Feeling more relieved, freedom and happy cos I'm ahead to step a new world.. Dunia pekerjaan! :)

My food technologists friends....I will missing all of you guys especially my bff Syifaa! Tak lupa juga Rina, Lat, Nik, Viva, Eta, Eity. Thanks guys for the sweet moments together! (touching plak) :(

Time is running out guys, terasa sekejap jer, n skang dah grad..My convo going to be held in May.. Hehe. Tak sabar nye! :)

Do forget all my mistakes friends, sebagai manusia kita tak kan terlepas dari melakukan kesalahan. I hope all of us will get successful career.. and apply what we learnt during studies. InsyaALLAH :)


Sweet moments :


Lunch wif em' at Tutti fruiti :)


Had trip  to Perlis..



Psst~~ terasa lega sangat cos dah tak stress nak study lagi. Now, I'm looking for a job guys, owh no.. I'm really fussy of salary! Haish! I wish that I could get a position yang sesuai ngan jiwa I yang suka travel, bergaya, and love work with people instead of data and lab...I'm also excited to drive a new car..No more gen 2 okay.. *wink wink* :D

                                                               
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...