CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Saturday, 31 December 2011

My feelings ~

Assalamualaikum guys...

Lately I'm feeling so many feelings! Urrgh! Annoying giler! First I stress giler nak dapatkan result yang terbaik for my exam yang akan start 6hb nie, I have to..cos I would like to get good pointer n get for Dean List again! This my last sem okay..Dah 3 hari I b'cuti, tapi baru jer study sikit. Wake up Meen ~ Devote all your time for studying! Don't wasting your time with doing useless things~ Do forget of discounts everywhere in new year eve! ( Hope so :P )



Second feeling, I'm gonna bring myself out of my UiTM world! I've been studying there almost 6 years n I'll missing Shah Alam a lot. Huge precious moments at UiTM. Gonna missing my friends, environment, and hectic traffic in every morning. Sangat sedih :(

Third feeling plak, geram ngan my phone yang tak habis2 wat hal..Warghhh! I wanna buy a new phone, I dont care what people around me yang cakap membazir beli phone yang mahal ke pe. For me, If I nak benda yang I dah determined or aimed, I must get it. Selalunye my dad akan jadi banker I.. Hehe! Love him. Orait, Forget bout my phone..

Owh, before I forget, semalam I beli spek baru, almost 3 tahun I tak b'ganti spek baru. Bukan ape, cos takut kalo check mata, mesti power mata I akan b'tambah! Semalam check, memang betul pun tambah power, Owh..Benci giler bila power mata had increased! So I beli frame baru. Nerdy glasses ~ Imagine of geek chic fashion~ ( Woahh )

Walaupun sedih, tapi I still get excited cos tak sabar2 nak menempuhi alam pekerjaan. Orang cakap bila da kerja, kite dah tak boley enjoy, jarang cuti, and kena ade komitmen ~ Syussh! Don't spoil my mood with negative thinking! At same time, still pk I nak sambung master ( Owh.. Tak sanggup nak mengadap lab lagi ). Hu..ntah la.. Pas exam nanti la I pk~ Malas nak pk. HAHA!

Last week, my bf and me went to Cameron Highland for celebrating our 6th anniversary! Da lame kan kami?  Kahwin? Hu..no komen! Since I pon lum keje lagi kan, Doakan yang terbaik buat kami okay~ :) 









Psst~~ Pasni mesti I da jarang update blog cos nak focus my exam~ Sory guys. my beloved followers, stick around with me okay, Haha! ( bjet giler) Okay peeps, I wanna study ...

Bye.. Thankz for reading~ :)




Monday, 26 December 2011

OMG.. I had problem with my Hazel....

Assalamualaikum peeps,

I kept watching this 2 months beings, I think I lost 2 followers, don't know who they are. Maybe skang nie I jarang post entry kan n tak active sangat. Never mind okay~ Don't have any right at all to force people~ :)

Hazel...Please be good to me okay..We have been together for a year and ++ months! Fine, for the first time I had you, I been proud of and handle with care to you..Never and ever hurt you, and scolding people who fall you down! I think it was my fault then when after 6 months am using you, I never appreciate your kebajikan, oftentimes you had fallen down to floor or jalan tar, hurting you with my long fingernails. Now your appearance doesnt look shinny and a bit rusting around your body! I'm so sorry okay. I didnt even noticed and realized before you make my life easier and capture my photo excellently without compromise.

Now, you had problem. and I'm so sad, you are not in good condition anymore. Please hazel, be a good slave to me just for a few months coming before I had enough money to buy another 'tip top' slave to replace you! HAHA!

Samsung Galaxy S2, or iphone 4 or nokia n9 or blackberry torch, do wait for me okay!

Psst~ Geram giler bila phone buat hal. I think my hazel got cable problem! When I sliding up. wallpaper will become blurry and back to normal when I sliding down or change to another menu. Oh Gosh! So trouble..to deal with it..Sony ericsson  Hazel J20i ..don't end your life in this moments~ I really need you ....

Bye guys..thankz for reading ..


Tuesday, 13 December 2011

Class trip to Perlis :)

Assalamualaikum peeps...

Hye..I'm back. Agak lama gak tak update kan. Semalam I baru balik dari Perlis, still terasa lagi kepenatan duk lama2 dalam bus sampai kan I decided ponteng class pagi tadi.. Auww~ :P

Had awesome experiences, as long  I tak penah jejak Perlis before.. Owh no, I'm so excited tengok sawah pagi terbentang luas di tepi2 jalan. Leh di kata kan sume area Perlis ade sawah padi!

Jumaat I bertolak dari Shah Alam with my classmates n sampai dalam kul 5 lebih petang di Kuala Perlis. Kat situ merupakan kawasan istirehat di samping makan makanan laut mengadap laut. Tapi harga makanan nye agak mahal sikit. Sate ikan kat situ best tau.. Slurrp~ .Dalam kul 9 lebih kami tiba  di chalet eagle park resort ( chalet pnempatan untuk prempuan agak seram.. haha). Then kul 3 pagi kami pergi ke abattoir penyembelihan lembu di Kangar. 1st time I tengok lembu kena sembelih..Ngeri sangat! =.=''

Sabtu tuh sangat penat cos kami pergi ke tanaman anggur, Gua Kelam dan Padang Besar. Best sangat dapat masuk gua. Gua tuh merupakan pelombongan bijih timah pada zaman dulu. FYI, buruh paksa zaman dulu hanya di bayar gaji sebanyak RM2 untuk sebulan. Bukan senang nak ade pengalaman masuk gua nie. Pasni I nk try jelajah Gua tempurung plak. Hehe :P

Time di tanaman anggur masa tuh, ade shooting Remaja. Wah~ Hensem gak host2 die eh. HAHA! Dah lama giler I tak tengok rancangan remaja. I sempat bergambar ngan Ikhwan jer. :)

Ahad plak kami singgah di Kilang HPA industries before balik ke Shah Alam. Kilang nie merupakan syarikat yang mengeluarkan kopi Radix tau. Jangan tak tau plak. I baru tau semalam tau..Haha! ~mai secawan~

Precious moments there :

Di Kuala Perlis~ :)


Some of us ..

Waterfall di Eagle Park Resort.


Haha...muke msing2 bjet~

Cantik kan pemandangan pokok kt situ. Ke sebab de ppuan chantek posing kat situ? haha! YUCKS~

Petik n then masuk mulut.. Manis sgt anggur tuh~

with my fwen viva..

'lesbo' pose :D


Dalam Gua Kelam :)

dah macam jockey kuda dah..huhu ;P

Cantik kan tumbuhan kat batu tue :)


Shopping kat Padang besar :)



Di kilang HPA ..

On the way back to Shah Alam. Yeah!
 

Psst ~~ I dah habis present my project Jumaat tuh. That why, I join this trip. Rasa hepy sangat vacation pas habis segala masalah pasal thesis. By far just concentrate on exam coming right up 6/1... Then, I da graduate.Yeuhuuu! ehh ~ excited plak~ Thankz for reading peeps..

 Bye~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...