CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Saturday, 31 December 2011

My feelings ~

Assalamualaikum guys...

Lately I'm feeling so many feelings! Urrgh! Annoying giler! First I stress giler nak dapatkan result yang terbaik for my exam yang akan start 6hb nie, I have to..cos I would like to get good pointer n get for Dean List again! This my last sem okay..Dah 3 hari I b'cuti, tapi baru jer study sikit. Wake up Meen ~ Devote all your time for studying! Don't wasting your time with doing useless things~ Do forget of discounts everywhere in new year eve! ( Hope so :P )



Second feeling, I'm gonna bring myself out of my UiTM world! I've been studying there almost 6 years n I'll missing Shah Alam a lot. Huge precious moments at UiTM. Gonna missing my friends, environment, and hectic traffic in every morning. Sangat sedih :(

Third feeling plak, geram ngan my phone yang tak habis2 wat hal..Warghhh! I wanna buy a new phone, I dont care what people around me yang cakap membazir beli phone yang mahal ke pe. For me, If I nak benda yang I dah determined or aimed, I must get it. Selalunye my dad akan jadi banker I.. Hehe! Love him. Orait, Forget bout my phone..

Owh, before I forget, semalam I beli spek baru, almost 3 tahun I tak b'ganti spek baru. Bukan ape, cos takut kalo check mata, mesti power mata I akan b'tambah! Semalam check, memang betul pun tambah power, Owh..Benci giler bila power mata had increased! So I beli frame baru. Nerdy glasses ~ Imagine of geek chic fashion~ ( Woahh )

Walaupun sedih, tapi I still get excited cos tak sabar2 nak menempuhi alam pekerjaan. Orang cakap bila da kerja, kite dah tak boley enjoy, jarang cuti, and kena ade komitmen ~ Syussh! Don't spoil my mood with negative thinking! At same time, still pk I nak sambung master ( Owh.. Tak sanggup nak mengadap lab lagi ). Hu..ntah la.. Pas exam nanti la I pk~ Malas nak pk. HAHA!

Last week, my bf and me went to Cameron Highland for celebrating our 6th anniversary! Da lame kan kami?  Kahwin? Hu..no komen! Since I pon lum keje lagi kan, Doakan yang terbaik buat kami okay~ :) 









Psst~~ Pasni mesti I da jarang update blog cos nak focus my exam~ Sory guys. my beloved followers, stick around with me okay, Haha! ( bjet giler) Okay peeps, I wanna study ...

Bye.. Thankz for reading~ :)




2 comments:

Miss Hidy said...

Trust me...alam pekerjaan mmg x best...cannot enjoy 24/7...lots of commitment...huhu..the best part only money3x....=P

Siti Nuradzmeen said...

HAHA! u r so truly to me dear~ hahaha:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...