CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Tuesday, 13 December 2011

Class trip to Perlis :)

Assalamualaikum peeps...

Hye..I'm back. Agak lama gak tak update kan. Semalam I baru balik dari Perlis, still terasa lagi kepenatan duk lama2 dalam bus sampai kan I decided ponteng class pagi tadi.. Auww~ :P

Had awesome experiences, as long  I tak penah jejak Perlis before.. Owh no, I'm so excited tengok sawah pagi terbentang luas di tepi2 jalan. Leh di kata kan sume area Perlis ade sawah padi!

Jumaat I bertolak dari Shah Alam with my classmates n sampai dalam kul 5 lebih petang di Kuala Perlis. Kat situ merupakan kawasan istirehat di samping makan makanan laut mengadap laut. Tapi harga makanan nye agak mahal sikit. Sate ikan kat situ best tau.. Slurrp~ .Dalam kul 9 lebih kami tiba  di chalet eagle park resort ( chalet pnempatan untuk prempuan agak seram.. haha). Then kul 3 pagi kami pergi ke abattoir penyembelihan lembu di Kangar. 1st time I tengok lembu kena sembelih..Ngeri sangat! =.=''

Sabtu tuh sangat penat cos kami pergi ke tanaman anggur, Gua Kelam dan Padang Besar. Best sangat dapat masuk gua. Gua tuh merupakan pelombongan bijih timah pada zaman dulu. FYI, buruh paksa zaman dulu hanya di bayar gaji sebanyak RM2 untuk sebulan. Bukan senang nak ade pengalaman masuk gua nie. Pasni I nk try jelajah Gua tempurung plak. Hehe :P

Time di tanaman anggur masa tuh, ade shooting Remaja. Wah~ Hensem gak host2 die eh. HAHA! Dah lama giler I tak tengok rancangan remaja. I sempat bergambar ngan Ikhwan jer. :)

Ahad plak kami singgah di Kilang HPA industries before balik ke Shah Alam. Kilang nie merupakan syarikat yang mengeluarkan kopi Radix tau. Jangan tak tau plak. I baru tau semalam tau..Haha! ~mai secawan~

Precious moments there :

Di Kuala Perlis~ :)


Some of us ..

Waterfall di Eagle Park Resort.


Haha...muke msing2 bjet~

Cantik kan pemandangan pokok kt situ. Ke sebab de ppuan chantek posing kat situ? haha! YUCKS~

Petik n then masuk mulut.. Manis sgt anggur tuh~

with my fwen viva..

'lesbo' pose :D


Dalam Gua Kelam :)

dah macam jockey kuda dah..huhu ;P

Cantik kan tumbuhan kat batu tue :)


Shopping kat Padang besar :)



Di kilang HPA ..

On the way back to Shah Alam. Yeah!
 

Psst ~~ I dah habis present my project Jumaat tuh. That why, I join this trip. Rasa hepy sangat vacation pas habis segala masalah pasal thesis. By far just concentrate on exam coming right up 6/1... Then, I da graduate.Yeuhuuu! ehh ~ excited plak~ Thankz for reading peeps..

 Bye~

2 comments:

Lady Rina said...

mcm best je trip tu...dah lama tk balik Perlis...rindu plak kt sana...huhuhu..

Siti Nuradzmeen said...

hehe :) mmg best n awesome~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...