CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Sunday, 6 November 2011

Salam Aidiladha ^_^

Assalamualaikum readers...


Selamat menyambut Aidiladha kepada semua umat Islam di seluruh dunia. Kepada mereka yang menunaikan haji pada tahun nie, semoga anda mendapat haji yang mabrur hendak nye. :)


Jangan terlebih makan daging, kelak penyakit pulak yang muncul..Hehe! Berhati2 di jalan raya for those yang pulang ke kampung.


Pssst~ Jumaat nie I ade program camping di eco dusun, Taman Negara, Pahang. Doakan semoga I selamat pergi dan pulang, excited tapi risau ngan kemudahan kat sane n keselamatan diri. Sangat tak sangka I leh involve ngan benda2 camni. Bajet dah last sem, nak merasa gak experience yang mcm nie kan..tapi sebenarnya penakut. Hoho :P


Bye~ 

10 comments:

Run Away said...

selamat hari raya....;d

Lai Qma said...

salam aidiladha :)

yusuflaili said...

selamat hariraya korban..semuga ceria selalu.

Siti Nuradzmeen said...

salam aidiladha guys...:)

Ct Mawa said...

selamat hari raye jugak! :D

Siti Nuradzmeen said...

selamat :)

محمد رازيق said...

salam idul adha :) hehe

Siti Nuradzmeen said...

salam ..n hepy slaloo :)

Fieco said...

selamat hari raya qurban :)

Siti Nuradzmeen said...

selmat juge :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...