CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Tuesday, 1 November 2011

Congrats to N9 team..

Assalamualaikum guys...

Malam nie I nak cite pasal bola sepak sabtu hari tuh antara N9 vs Terengganu. Rase nye belum terlambat lagi kot nak share entry pasal bola. So busy lately, tue yang lambat update (padahal asik kua merayau jer). Punya la hebak (slang ganu), meriah n penuh ngn emosional+finatik! Absolutely I penyokong N9 okay, tanah tumpah negeri sendiri, even tak pndai cakap loghat N9 kan ( pity on me..sobs.. ).

Sangat best,meriah dalam stadium masa p'lawanan berlangsung,( it was my 1st time went to stadium) sakit tekak jangan cakap la kan sebab terjerit2 bgai. Kalo setakat cakap perlahan macam dalam kelambu, memang tak dengar langsung la. I admit yang I nih bukan finatik bola sangat pon, even perlawanan bola kat tv pon bukan tengok. Sangup tukar channel lagi adela..HAHA! Tapi bila dah N9 msuk final,tue yang tiba2 berkobar2 kan sampai sanggup beli jersi n even tiket mahal pon gi gak ( N9 bg subsidi RM20 jer..nsb baek kawan my bf yg blikan. hehe ).

1 jela benda yang I tak suka langsung, kenapa penyokong finatik nie suka sangat timbul kan kekecohan? Baling2 botol mineral bagai, ( sorang gurl pyokong N9 berdarah kat dahi kena baling botol mineral yang penuh ngan air), nak bergaduh bgai pasal bola. Kikis la okay sikap macam nie, sangat tak bertamadun, pemain bola tuh dapat duit berpuluh2 ribu, korang yang menyokong bgai nie siap bergaduh sume dapat pe? Fikir2 kan la okay. penyokong ganu..be cool okay, jangan terlalu finatik sangat sampai berlaku pergaduhan okay. ^_^

Some moments there :

With my bf, beli jersi pon masa sampai sna..first time tau beli jersi,HAHA :D


Kami penyokong N9. ^_^

Nampak kurus bile pakai jersi.,hehe..I like ..:)

Muke kegembiraan sbb N9 menang~~ ZZzzzz~

Some of us..Msing2 da excited slpas N9 sumbat gol yg ke2..

Muke msing2 tak leh blah .Haha

Muke paling lambat kua dari stadium sebab busy berposing. Haha

psst ~~ Malam tue sangat penat, sampai kan hari ahad tue still terasa lagi kepenatan, tapi nak buat camne kan kalo dah dasar 'kaki suka berjalan' memang tak leh wat pape kan, even penat tapi ahad tue still gak pergi festival layang2 kat I-city..( skang i-city da mhl tau, I park keta sejam jer kot, skali RM5 kne. Amek ko. kalah harga parking kat KL ok). Dahle permainan kat sana kena bayar bgai lagi.huh. kan dah membebel nie. lalala~ okay guys....Thanks for reading :)


Bye~

11 comments:

Eyda Dania said...

ala..sje je xmo ajk eyda g stadium...eyda pun skong N9 gk..=)

Siti Nuradzmeen said...

^_^ skong n9..

cikji said...

hobin jang hobin , i likeee!

saveqmm said...

tahniah la...penantian yang lama kan..berbaloi jugak la...

Siti Nuradzmeen said...

cikji : :D

Siti Nuradzmeen said...

saveqmm: x la lme sgt kn...2@3thn lps..if im not mstaken..n9 juara gk..:)

haasyaa said...

Hobin jang hobin!! N9 menang, congratulations :)

haasyaa said...
This comment has been removed by the author.
Siti Nuradzmeen said...

haasyaa : :D

Nad Ezrin said...

jyeah sip sikit , kita pon n9 ! hehe

Siti Nuradzmeen said...

haha..da mng bru la nk bgga jd n9 citizen..haha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...