CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Monday, 5 September 2011

Eid ul Fitri 2011

Assalamualaikum everyone...

Hye..Salam eid Mubarak..Alahai..Tahun nie x dapat banyak sangat la duit rye la..Haha! Supposedly makin besar mesti makin banyak wit rye kan..Huhu!:P

Bab juadah plak..tak yah cakap la kan, even still on diet mode tapi makan macam2 gak. Urghh! All these foods remind my weight gained! :(  Perhaps next week I could peace out lake garden. I dah sebulan okay x jogging, workout plak da seminggu tak buat. Haha!

The fact is time raye nie la de kesempatan dapat berjumpa ngan sedara mara, kawan2 lama. But sadly, yesterday is my reunion tapi tak dapat join sekali. Tapi tak pelah, semalam dapat jumpa my besties time skul menengah dulu, jumpa pon setahun sekali kan, mesti la havoc kan bile dah jumpa tuh.. ardy miss u guys..Hope we could meet  next eid  :)

Cheesecake :D

First raya - kat kampung

With my sedara mara..Tapi time ni my parents n 2 org adik laki ziarah kubur.. So x de pic diorang :(

My brothers
With my lil sis

My sedara yang chinese pon memang same2 join meraikan Hari rya.


Second Hari Rya - Ready made kebaya from Indonesia..tpi seksa sgt okay pki kain duyung. Sangat sopan la kan bile berjalan n  last2 terkoyak sikit kain tuh I kejekan! Haha!


My best friends since secondary skul :)


Kami di rumah Hidayah ( tudung hitam kanan ). Die pakai shirt jer..tue yang kdudukan die tersorok sikit. Haha!

We love camera...especially dslr..Haha! :P

Psst ~~ Mesti sok ramai yang  dah start blaja n  keje selepas cuti raya kan? Rase cam lucky plak bile I still de lagi cuti seminggu before masuk sem baru. Jangan jeles tau :P Anyway, Selamat Hari Raya. Jangan lupa puasa 6 tau. :)


Bye n take care peeps..

2 comments:

SimplySeoul said...

What a beautiful person you are, along with the kebaya...

Selamat Hari Raya.

Siti Nuradzmeen said...

tx 4 d compliment.. :) Selamat hari raya 2 u 2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...