CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Thursday, 11 August 2011

Proton Saga FLX 2011 ..Ok x?

Assalamualaikum, 
Hye guys..how's your day been? Hope it was great and pretty good! ^_^

Orait, jangan pelik tengok title tue okay..I'm not kinda girl who doesn't know anything about cars! I love driving and also looking forward of new car model (especially for Honda's models ). HAHA! What the heck are you mumbling about, Saga FLX is Proton model okay! Orait then, back to reality! *_*

Are you agree with me yang Proton nie cam tak de idea. Nape mesti nak improve model yang dah launch, then just tukar specification like spoiler, rim, and touch up sikit aksesori then launch as new model, just tambah SE, Elegance, FL, FLX  jela kat belakang tuh. Who knows?  maybe it's due to sales strategy to increase business growth.  ~sighs~  


Okay, I tak kutuk la, frankly speakin', I'm driving Gen 2 and I'm satisfied with the drive and handling :)  just nak tengok new model yang come out with new idea! Let's forget of future models like Lekir,Lekiu, Emas,Tuah at this moment cos these models lambat lagi keluar. ~ waiting~

Fyi guys, pengeluaran untuk Saga FL da di hentikan 31/7 hari tue k. Sape yang nak beli gak, sile ke used cars yang b'dekatan. Hehe! :P  FLX nie baru jer launch hari tue, dalam bulan Ogos dan mendapat permintaan tinggi! ( Thumbs up ) ~

Yang best :
  • Jimat minyak sehingga 4% bagi pemanduan dalam bandar dan hampir 10% untuk pemanduan kat highway.
  • CVT technology with 6 speed - Tech nie banyak dipakai untuk kereta-kereta mewah for smooth handling and lagi cekap ( the old one 1.3 or 1.6 L campro with 4-speed ). 
  • For executive ( auto and manual available ) features airbags, ABS , and Electronic Brake Force Distribution ( EBD ) which is align breaking force to each of the tyres accordingly. 
  • New colour - elegant brown.



pretty cool gak :)



Psst ~~ Anggaran harga untuk Saga FLX CVT Standard start from RM 41000 and above. I think this price quite reasonable and affordable especially fresh graduate yang baru bekerja. So pe lagi tunggu, beli la yea,  sorry, I'm not salesgirl or duta Proton okay. Go to EON showroom nearby and lihat sendiri. Hehe :)


                                                    Good nite and sleep tight :)


8 comments:

Nyssa Juhaizat said...

sy suke honda accord!!!!!

Siti Nuradzmeen said...

honda cvic la beshh! honda insght pon quite awsme gk..auww!

Nyssa Juhaizat said...

honda civic mmg style n sporty..suke bile tgk laki pkai..tp ak ttp suke accord..tggu kaye la bu nk pkai..hu

Siti Nuradzmeen said...

ke cm beli bm trus bl da kye?

Nyssa Juhaizat said...

mcm xbesh la bm..audi lg besh!!!

Siti Nuradzmeen said...

ke porshe lg besh? auuw

WAHIDA ALIAS said...

boleh thn jugak saga ni..

Siti Nuradzmeen said...

yup..not bad..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...