CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Monday, 29 August 2011

LaSt MinuTe ShoPPinG ~

Assalamualaikum peeps :)

Haluu..skang nie tak kire mase eh org b'shopping, awal bulan pun penuh, tengah bulan pun same, akhir bulan lagi la. Adoi..letih la..ingatkan last minute shopping nie, expect ramai lah yang dah merantau balek kampung, rupe nye still gak banyak lautan manusia kat KL tuh! Macam semut ~sighs~

Semalam rayau pegi PKNS, Shah Alam. Hye..harga baju2 kat sana still lagi mahal, tak geti nak markdown harga lagi ke? Geram! Kaftan yang lawa2 stil lagi RM 350, RM 400! Huh..memang tak beli la kan! Haha! Dah la banyak baju yang minat, saiz kecik sume dah habis! Adoi! Tahun nie trend kaftan eh. Hu..So I decide tahun nie bukan baju kurung moden lagi, maybe tiap2 tahun baju kurung moden, so cam bosan la kot. Hehe! Last2 beli kaftan moden..nasib baik ade saiz XS.  Harga pon okay la..reasonable ikut kemampuan I yang tak bekerja lagi kan! Hehe :P


Nampaknye sok dah beraya kan. Di kesempatan nie, nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN  ^_^  Hati2 di jalan raya okay dan yang paling penting jaga pemakanan! Jangan melantak banyak sangat, di hari raya nie banyak sangat makanan yang ade karbohidrat , dan bergula. Badan senang naik tau nanti. :)

Camwhoring :

First time okay wearing long skirt. do I look taller n slimmer? Haha :P

Vintage style.. Haha! I mix n match jer :)

Sibuk jer nak b'gambar depan hotel sunway! Bajet tourist :P


Psst ~~ Malam nie mesti kat Jalan TAR banyak offer kan. Harga baju kurung n kuih mesti further markdown. Haish! Rase nak jer merasai pengalaman malam sebelum raye kat tempat2 cam tuh. Mesti meriah, hingar bingar, sesak sume kan! Haha! Leh wat sakit pale jer. Okay guys, Selamat Hari Raye n selamat b'konvoi beramai2 di umah kawan2 ^_^


Take care and bye :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...