CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Tuesday, 16 August 2011

Buy + keep = many shoes! -wasting money-

Assalamualaikum,


Hye! Hye! Remember this formula okay.. I create myself..

Fashion + Shoes =           AWESOME              =  RUNNING OUT OF MONEY  
                           (wasting TIME + MONEY )

I think this formula more towards to me! Orait then, Why I'm saying this?


Petang tadi, kemas la kasut..Alahai..banyak nye kasut yang tak guna lagi, sampai lupa kasut tue penah beli! Huh! Rase nye nak hantuk jer pale kat dinding! Bukan banyak kasut yang tak guna yang ptut kena buang tuh. Tapi yang langsung tak guna lagi, senang cite dah beli terus simpan then beli kasut yang lain plak! Tapi ade yang pakai 1 or 2 kali then terus tak pakai lagi! Kasut yang banyak kali pakai pun boleh tahan lah dan kebanyakan buang kalo rosak skit!

Haish! Sangat buruk yea perangai tuh! ( Insaf ) T.T

Okay, fine., Raya nie tak nak beli kasut baru lagi la.. ( Hope so )  :P

Rasa nye kalo jual balik laku tak ? Haha!

Bill & Keith brand- dah 3,4 bulan rasanye beli  heels nie , so far tak penah pakai :(

                                                 


Giossardi brand - dah 2 tahun rase nye umur die. Pakai cume 2x jer. TX!

Primavera brand- X pki lg heels nie walaupun dah beli setahun!  Teruk2!

Nose brand - dah 3,4 bulan beli tapi baru sekali pakai! Haha!

tinggi heels nie 4 inch  :)


Carlo Rino brand - Rase nye dah 2 tahun ++ beli. Pakai 2,3 kali jer. Tinggi sngat! hehe

X tau brand pe. Beli kat stall mall. Wedges paling murah pernah beli. RM 20 jer!  Pakai cume sekali :)

Psstt ~~ Perasan x sume heels saya saiz besar2.. Haha! Kaki nie cume leh muat saiz 9 jer tau..Kalo saiz 8 tuh pon jarang2..HAHA! Next time, beli heels hny b'tujuan untuk pakai banyak kali ok! Hehe! Jangan jadi cam saya! Skang saya dah insaf dan x nak membazir lagi! HEHE! As a student, itu jer brand yang mampu beli, tak la branded sangat kan! :P


Owh no.. I really pissed away my money just like that :(


Bye ^_^

14 comments:

faRHa@miSS Vio said...

ok...sgt byk ...huhu...

Siti Nuradzmeen said...

tak banyak sgt..cos bkn arts..haha

Miss Violet said...

hhaha. pegi sedekah la~

Tasha said...

wah2,semua heels~~~ bnyk pulak tu,cantik2

saiz mcm sama je dgn saya..tp saya x reti pki heels,nnt jd tinggi amat..haha

Siti Nuradzmeen said...

violet : haha..syg giler~ lum pki lg..haha

Siti Nuradzmeen said...

tasha : tol2..bkn jer jd tggi amat..tp trase cm giant..haha XD

n.i.k said...

recycle je hihi.. btw done be ur follower mis e.m ;))

Siti Nuradzmeen said...

nik : thnkz bbe :)

Yasmin ♥ said...

Cantik ! :D

Siti Nuradzmeen said...

yasmin : ^_^ tx

IEQAH said...

wahh..kita pn suke kasutlaa :)

alia zainol said...

wah cantik2 suma :)

Siti Nuradzmeen said...

ieqah : haha..tol2..ksut pnting n showing ur prsnality :)

Siti Nuradzmeen said...

alia : tx ..bse jer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...