CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Saturday, 23 July 2011

Jang geun suk ^_^

Hye guys... ^_^

Don't know why tonight I wanna talk bout this guy, Jang Geun Suk ( JGS ). Maybe sebab baru habis tengok Mary stayed out all night ( Marry me, Mary! ) kot. HAHA! Aura JGS masih terasa okay walaupun dah 2 minggu dah habis tengok cite nie..Hehe :P

For those yang belum layan lagi. Di persilakan la! Sangat best walaupun mata lebih terarah ke muka JGS. Ahakz! He's really catching my eyes and taking my heart too! ( wah! over acting lak. Tak pasal2 kena luku pale ngan my bf t ) Haha! O.O 

Feel free hear this song? The tittle is Hello Hello which is Marry me, Mary ost :)  Best tau suara die..Haha! :P
        





Psst ~ Tadi tengok K-pop talent kt Hitz tv. Not bad gak le! Sangat ramai yang terpengaruh ngan Korea nie eh? Hehe! Same goes to me. Sampai kan fashion pon mesti nak nampak korean look. Am I? Haha! Itu hak masing2 dalam b'fesyen kan cos dari dulu saya memang minat fashion from Korea and Japan! The fashion trends come out from there awesome and stylish. ^_^



2 comments:

yie zhiel said...

oo....ni la die ye..i nyanyi lg best tauu...

Siti Nuradzmeen said...

hahaha! try sing ths song la darl.hehe! he has awesome tone nxt JB..haha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...