CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Followers

Thursday, 19 May 2011

I miSS eM' biGGer *_*

I miss my BFFs hell much , and diorang also merangkap as monkeys housemates!Haha. That too much, But that we are! Kepala giler2 dan jenis tak kisah whatever panggilan atau ejekan masing2. Bak kata orang penuh dengan gurauan dan gelak tawa. Hehe. Pandai nye! Kami cuma berlima je dalam rumah 2. Tapi hiruk pikuk dah macam 15 orang!Giler!

Nisa is one of us yang selalu kena buli dan senang dibuli. Bella plak selalu kena kacau oleh insan seperti saya. Anis? she's my roomate tapi kami asyik gaduh je. HAHA..Tapi bukan gado betul2, hehe..Maybe it is the way how we show our caring. Haha. Pergaulan kami sangat kasar, perkataan 'giler dan sewaktu dengannya' is a must. Tapi bukan mencarut okay. :) Lagi sorang plak Asha, sering diejek di sebabkan fesyen rambut yang azali memang kerinting.Haha. Tapi dia tak kisah. Lagi sorang umat plak Nadia. Die bukan housemate kami tapi sering lepak di rumah kami seolah2 dia menyewa di situ gak! Haha. In case die menyewa sekalipun, bilik yang di tempatkan untuk die cuma kat toilet jer! Haha~!

Now diorang dah habis study. Sangat tak aci. Cos i'm in Food Tech and they are in Business. Course diorang 3 tahun jer tapi saya 4 tahun. Sangat la menyampah kan jadinya kan bila kawan2 dah habis tapi kita nak mengadap buku lg. Haish~

Remembering the time we spent together always make me smiles :) and hope to see them again. Anis, You are exemption ok. Rumah kita tak nak dekat plak kn. Huh! :P

                          Heyy guys, I truly miss lepaking at Murni, KJ, Lawang Sari, uptown! :)
                          Don't forget ok, we had a lot of fun together hiking Broga's hill (^_^)

What a beautiful scenery! :)


We are on the top of the hill ok.Amazing huh?


Nice pic :) Hope dapat hiking lagi for second time!


Another moment with them at padang MBSA for celebrating me and Nadia birthday. Hehe! :) We had so much fun playing UNO, ate KFC, Pizza Hut, Cake and camwhoring! That a must ok! What can I say. We are glamorous! :P

Date birthday me and Nadia dekat jer. So tue yang kena sambut same2 ngan minah petite tue. Haha! So how bout next year? NO KOMEN! T_T 

My advise for those too lazy to enjoy or celebrate birthday. Don't take your life so serious in 24/7. Bring into balance ok! Whenever there is something to celebrate, make sure it gets celebrate! Face it cos we are not getting younger so go and enjoy your day with your loved one, friends, or family :)

Okay, berbalik story kami, persamaan antara kami ialah kami semua sudah b'punya. Haha~ . Masing2 dah ade steady BF. Al maklum la sume dah makin dewasa kan. So tunggu jela antara kami sapa yang akan kahwin dulu yea. Tapi skang ni cam dah tau kan sapa yang mendahului. Haha. Nadia a.k.a hacks- Walaupun u younger a year than us. Tapi ko yang dulu eh. Hehe. Anyway i'm waiting your invitation card ~ :)

Here's a few pictures in our album 'kisah 1 malam' . :)

gedik kah kami? Haha. TIDAK ok!


Nisa, Nadia and me. Itu kek kami.. Tapi Nisa semak nak potong gak.huhu





We are seniors :)

Cantik kn mereka? Haha :P





































To my gurlies - It's time for u all to step the working world as well. Good luck and be good ok :) time gaji jangan lupa i plak okay .Haha~~ LOL


                               Someday many years from now
                               We'll sit beside the candles glow
                               Exchanging tales about our past
                               And laughing as the memories flow
                               And when that distant day arrives
                               I know it will be understood
                              That friendship is the key to live

                              And we were friends and it was good



                                   - Eileen Hehl-


Psst ~ Start this entry and next2 tak mau 'spikang' sangat! Nanti di kate kan poyo lak. Hanis Zalika pon x spikang sangat.pe kan lagi saya kan..lalalala~ :P


7 comments:

nyssa said...

tuh je y mmpu ko tulis sal kami?xde la gmpak pon..lalala

nyssa said...

BROGA HILL..tmpt kjadian 'kami' tsrempak n skang da bersame...huhu

nadia said...

eceh aunty,imbas sweet bitter memories ke?hehe
meen,alaaa,br egt tanak jmpt.HEHE.doakan d permudahkan la ea.

Siti Nuradzmeen said...

haha..sy x nk tuls gempk2 sgt..sbb kwn2 sy sgt prsan...haha..yela sa...hope jdoh kmu b'2 b'pnjgn :)

Siti Nuradzmeen said...

hye hacks...hopefully..rlx la...umh msing2 still dlm msia kn..bnde 2 sume smll mtter :)

bella's said...

im so touch.. auwwwww... nice
Tp mcm ade hati ke nk pegi hiking lagi skli cm aritu pon da berperang bgai nk mampos... hahahhahhaha

Siti Nuradzmeen said...

haha..of cos la...sy kn kuat...x mau broga lg..nxt kinabalu...hahaha:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...